Dragi Colegi!!!

Colegi / Absolvenți – forma de adresare este  una punctată și relevantă pentru toți acei care au absolvit programul GIZ / INWENT, cunoscut ca și Programul de sporire a calificării managerilor Moldova-Germania.

Din 2009 (lansarea programului) și până în 2017, numărul total al absolvenților acestui program deja este depășit de 300 de persoane, iar domeniile de activitate economică cuprinse în acest program reprezintă circa 70% din direcțiile economice  ale Republicii Moldova.

Urmare a acestui program teoretico-practic parcurs timp de o lună de zile în Germania, fiecare din noi (absolvenții) și-a trasat noi perspective de activitate, a lansat noi domenii de activitate, a restructurat și/sau a performat formele și direcțiile existente de activitate, a creat noi parteneriate, a dezvoltat noi piețe prin diversificarea cât a furnizorilor, atât și a distribuitorilor, a stabilit noi colaborări pe intern și extern, iar utilitatea acestui stagiu a trasat un caracter pronunțat și determinat pentru fiecare participant în particular.

În 2011 a fost creata asociația absolvenților INVENT Moldova, misiunea căreia este intensificarea relațiilor de cooperare între Moldova și Germania prin relația de NETWORKING între absolvenții programului din Moldova și absolvenții din celelalte 17 țări, unde acest program se desfășoară. In această perioadă Invent Moldova a efectuat întâlniri cu grupele revenite din Germania, upgrade trainniguri, întruniri tematice precum și un forum regional, la care au participat absolvenți din Moldova, Ucraina și Belarus.

Urmând această experiență extrem de interesantă și utilă, dar și pornind de la faptul că actualmente comunicarea și schimbul de informații sunt factorii determinați ai succesului, Invent Moldova, cu suportul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, organizează, la 19 și 20 octombrie 2017 Conferința ”Agro-Invest Bridge”, pentru absolvenții MTP din Moldova, Ucraina și Belarus. Agenda evenimentului este prezentată ca anexă la acest mesaj.    

Scopul de bază al acestui eveniment este prezentarea companiilor (produselor/serviciilor) noastre, stabilirea relațiilor de colaborare atât la nivel național, cât și regional, precum și schimbul de informații și experiență pe domeniile selectate ca fiind actuale și de comun interes. 

Echipa organizatorilor Vă invită să participanți la acest eveniment al nostru, al tuturor, și solicită respectuos confirmarea participării până la data de ....

Cu respect,

INVENT Moldova