Semnarea Acordului de Colaborare între INVENT Moldova și CCIFM, 26.11.2015

Pe data de 26 Noiembrie 2015, în incinta centrului de business SKYTOWER, a fost semnat acordul de colaborare între INVENT Moldova și Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova.

Semnarea acordului a avut loc îndata după Speed Businesss Meeting, eveniment organizat de INVENT Moldova și CCIFM pentru ca membrii celor două instituții să se cunoască reciproc și să interacționeze între ei.

Semnarea acestui acord implică mai multe avantaje pentru membrii INVENT:

  • Interacțiunea cu membrii CCIFM care sunt 43 de companii printre care: Le Bridge, KPMG, Creme de la Creme, Lactalis Grup, Mezalimpe, Orange, Alianța Franceza etc.
  • Lunar CCIFM organizează așa zisul „Mic Dejun” la care de fiecare data este invitat cîte un expert pe diferite domenii: marketing, HR, fiscalitate etc. După semnarea acordului, membrii INVENT Moldova pot participa la aceste evenimente achitînd doar o sumă simbolică care acoperă cheltuielile pentru consumație.
  • CCIFM organizează seminare cu speakeri naționali și internaționali la care pot participa membrii INVENT Moldova bucurînduse de o reducere de 25%, fiind tratați  ca și membrii CCIFM.
  • Atât INVENT Moldova cît și CCIFM fiind organizații nonguvernamentale nu pot aplica la granturile europene cu concepte de proiect de sine stătător. În urma semnării acordului de colaborare, CCIFM poate deveni partenerul INVENT Moldova în elaborarea și înaintarea de proiecte.
  • Posibilitatea de a participa la evenimentele sociale organizate de CCIFM cum este Boujoule Nouveau, recepții, cocktailuri, simpozioane economice.
  • Organizarea în comun a evenimentelor  cum este Job Forum, Speed Business Meeting.