Rezultatele programului “Manager Training Programm”

Pentru promovarea FOR-ului “Idei. Contacte. Parteneriate.”, care va avea loc în perioada 04-05.10.2013 dar si  și a programului de sporire a calificării managerilor din Republica Moldova, asociația INVENT Moldova a lansat  campania televizată la Prime TV (care a fost cea mai receptivă la această inițiativă, oferindu-ne 5 spoturi publicitare. În cadrul interviului absolvenții prezintă compania și activitatea acesteia).

S-a oferit posibilitatea de a participa în cadrul programelor economice pentru a  relata succesele în urma experienței acumulate, parteneriatele stabilite cu antreprenori Germani, modernizarea proceselor în urma achizițiilor de echipamente, utilaje din Germania etc..

Săptămânal câte un absolvent al programului vorbește despre rezultatele înregistrate în activitatea profesională ca urmare a implementării experienței și studiilor din Germania.
În acest scop a fost lansat un concurs în rezultatul căruia dau fost  selectate  doar 5 companii care au obținut cele mai bune rezultate. 

Prima difuzare televizata, in acest scop a avut loc pe data de 05 septembrie 2013, in cadrul emisiunii Prima Ora de la Prime TV. Directorul companiei Esc Pur, dnul  Ion Lupu, a vorbit despre succesele sale in urma participării programului “Manager Training Program Germany-Moldova”.