Vă invităm la prezentarea Programului de Sporire a Calificării Managerilor Moldova – Germania.
În cadrul evenimentului veți putea afla mai multe despre program și veți avea ocazia să interacționați cu absolvenții programului.
Aplicați pentru a putea participa!


 

Rezultatele programului “Manager Training Programm”

Primul forum al absolvenților

Primul forum al absolvenților proiectului Moldo-German de sporire a calificării managerilor, realizat de INVENT Moldova a avut loc. Organizatorii exprimă recunoștința pentru prezenţa şi activitatea fiecărui participant în cadrul forumului, care a avut loc în data de 13 noiembrie 2012 în orașul Chișinău, Republica Moldova, Leogrand Convention Center.

Suntem convinși ca participarea la Bursa de contacte va rezulta în situații WIN-WIN, iar obiectivele INVENT Moldova, expuse în cadrul aceluiași for, vor contribui la intensificarea relațiilor externe ale absolvenților.

Dovada a celor expuse mai sus, vizualizaţi materialul media:

http://www.jurnaltv.md/ro/news/germania-dezvolta-managerii-moldoveni-412168

Astfel, ca urmare a etapelor parcurse în ultimii doi ani, de către INVENT Moldova, cît şi creşterii numărului absolvenților - 108 la moment, fiind o asociație impunătoare  pentru a crea o forță reprezentativă la nivel național şi internațional. INVENT Moldova vă oferă posibilitatea de a deveni membru al acestei echipe de profesionisti