Structured Business Plan

În perioada 24-25 octombrie 2011, a avut loc trainingul “Structured Business Plan. Preconditions for investment and new business fields”, expert fiind Fred Ludolf, profesor și consultant în domeniu. Organizatorii acestui seminar au fost “INVENT Moldova”,  și GIZ, iar evenimentul a avut loc la hotelul Best Western Plus Flowers.

Participanții la acest training au avut posibilitatea să însușească informație referitoare la planul de afaceri, regulile de la baza acestuia, cum să formuleze corect viziunea și misiunea, cît și modele de strategii pe care le pot aplica pentru  a avea succes.

La acest seminar au participat  23 de persoane din diferite domenii de activitate. Cu siguranță cunoștințele acumulate vor fi puse în aplicare și vor obține rezultate frumoase.Motivarea angajaților

“Motivation of employees” a fost un training desfășurat în perioada 06-07 iulie 2012, în Chișinău, prezentat de dna Nicola Brandes,  consultant în managementul resurselor umane, negocieri și în  competențile comunicării, expert german. Trainingul a fost organizat de “INVENT Moldova” cu sprijinul GIZ. Manifestarea a avut loc la SKYTOWER.

Cei  26 de participanți, în cadrul acestui seminar,  au avut parte de informație cu un caracter practic și un grad înalt de utilitate, ce va avea un efect direct și benefic asupra activitații fiecărui participant.

Ei vor putea pune în aplicare strategiile de motivare a angajaților și metode de comunicare, învățate pe parcursul acestor doua zile. Feedbackul cu subalternii este deja un pas spre succes.